NAGY IPARVÁGÁNYI VONTATÓK KEZELÉSE

KÜLFÖLDI FORGALOM

BELFÖLDI FORGALOM

I.G. Rail, s. r. o.

Az I.G. Rail, s.r.o. korlátolt felelősségű társaság 2007-ben alakult. A pályaforgalmi üzemeltetéshez szlovákiai, csehországi és magyarországi pályákhoz rendelkezik licenccel. Központja Pozsonyban található, üzemrészlege pedig Zólyomban /Zvolen/ és Budapestban. Jelenleg egyenáramú és váltóáramú vontatási rendszerű villanymozdonyokat, normális nyomtávolsághoz dízelmozdonyokat, valamint iparvágányi vontatókat üzemeltetünk. Az I.G. Rail társaság együttműködési és kocsik kölcsönös átadásáról szóló megállapodásokkal rendelkezik a szomszédos országok pl. Cseh Köztársaság, Magyarország, Szlovénia, Szerbia, Horvátország és Lengyelország szállítóival.
A szállítandó áruk választéka nincs korlátozva: gépkocsialkatrészek konténeres szállítása, építőanyagszállítás, kémiai termékek (kátrány, benzol), gabonafélék szállítása, beleértve a veszélyes anyagok és hulladékok szállítását is.

SZOLGÁLTATÁSAINK

A társaságunk kétirányú, nyilvános, rendszeres teherszállítást és nyilvános rendszertelen teherszállítást üzemeltet az áru (dolgok) eljuttatása céljából, valamint iparvágányos szállítást is.

MOZDONYOK

Azon mozdonyok galériája, melyeket az áruszállításra használunk, beleértve a részletes műszaki leírást is.

 

DOKUMENTUMOK

Ezen az oldalon megtalálható az összes szállítási engedély, a biztonsági tanúsítványok, a minőségi tanúsítványok, és további dokumentumok, melyekkel a társaságunk rendelkezik.

KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK

A székhely és a részlegek címeit, a gazdasági információkat, valamint további fontos számokat a jelen oldalon szerezheti meg.

SZERETNE ÁRAJÁNLATOT KÉRNI?

Az Ön részletezése alapján elkészítünk egy nem kötelező árajánlatot az áru Ön követelményei szerinti szállítására!